Verdensmålene har gjort FN mere relevant end nogensinde - Ravn-Pedersen, Thomas (Udenrigs, 2020)
Selvom den store 75-årsfest for FN i slutningen af september måtte aflyses og blot gennemføres som et virtuelt videoshow, så står verdensorganisationen måske alligevel i dag stærkere end nogensinde.