FN må bryde ud af sine guldlænker - Friis Bach, Christian (Udenrigs, 2020)
FN’s bureaukrati er blevet en hæmsko for organisationens effektivitet. Der er brug for massive reformer, og det sker ikke uden pres. Norden kunne være spydspids for denne kamp, der måske ikke skaber overskrifter, men er helt afgørende.