FN’s fredsoperationer: Nødløsningen, der blev en succes - Jakobsen, Peter Viggo (Udenrigs, 2020)
FN’s fredsoperationer er en af det 20. århundrede mest succesrige nødløs- ninger. De har fleksibelt tilpasset sig ændringer i den globale kontekst og bidraget til at mindske menneskelig lidelse, siden de blev opfundet. Det vil de også gøre fremover.