Anmeldelse: Vejen til helvede og de gode intentioners udfordringer - Nedergaard Jensen, Viggo (Udenrigs, 2020)
Anmeldelse af 'The Hell of Good Intentions. Ame- rica’s Foreign Policy Elite and the Decline of U.S. Primacy'