Hanseforbundet viser vejen for fremtidens verdensorden - Kortunov, Andrej (Udenrigs, 2020)
Hanseforbundets tilblivelse, udvikling, opblomstring og forfald er ikke kun af interesse for historikere. Principper og elementer fra ’Hanse-modellen’ kan meget vel blive bærende i opbygningen af det 21. århundredes nye verdensorden.