Den amerikanske æra er forbi - Chr. Ulrich, Philip (Udenrigs, 2020)
Efter finanskrisen i 2008 begyndte indenrigspolitiske hensyn at veje tungere end internationalt lederskab for USA. Uanset, hvem der vinder det amerikanske valg i år, er der ikke meget, som tyder på, at ’de go- de gamle dage’ med Pax Americana vender tilbage.