Drabet på general Soleimani og implikationerne for den globale verdensorden - Trenin, Dmitrij (Udenrigs, 2020)
Krisen mellem USA og Iran i januar 2020, efter at Trump beordrede den iranske general Qassem Soleimani dræbt førte ikke til en større krig i Mellemøsten. Men den afslørede en række nye tendenser, der omformer verdensordenen.