Klokkerne er begyndt at ringe Putin-æraen ud - von Eggert, Konstantin (Udenrigs, 2020)
Coronavirussen knækker næppe regimet, men udstiller dets problemer. Samtidigt har det skabt modvilje i mange dele af samfundet, at Putin har gjort det muligt for sig selv at blive præsident på livstid.