Vi skal ikke være borgere i en grøn politistat - Bolt, Mikkel (Udenrigs, 2020)
Kampen mod klimaforandringerne er skudt ind. Mange frygter en slags Mad Max-scenarie med sammenbrudte stater og hærgende bander. Men den store trussel er det modsatte – at staterne bliver alt for magtful- de og undertrykkende.