Incels, kvindehad og den nye antifeminisme - Crone, Manni; Karacan , Telli Betül (Udenrigs, 2020)
Kvinders seksualitet er atter en kampplads. Ekstremister raser mod uvillige kvinder, der undertrykker mænd, og højrefløjen har med succes fået genskabt idealet om kvinden som mor og fødemaskine.