Propagandaen graver en kulturel grøft mellem Rusland og Europa - Kyst, Jon (Udenrigs, 2019)
Et mindretal russiske journalister kæmper hårdt mod desinformation og propaganda for at oplyse deres medborgere – med egen liv og sikkerhed som indsats.