Misforstået: Folkeforbundet var meget mere end en fiasko - Gram-Skjoldager, Karen (Udenrigs, 2019)
Karen Gram-Skjoldager dykker ned i Folkeforbundets oversete bedrifter og dens rolle i at grundlægge hele det multilaterale system, vi kender i dag.