Det skal du læse – og høre - Rubin, Marcus (Udenrigs, 2019)
Det vælter ud med interessante bøger, og nettet flyder over med podcasts. Her er redaktøren for Udenrigs Marcus Rubins anbefalinger til fem bøger og fem podcasts, man kan blive klogere af.