Hvad stiller man op med fejlslagne stater? - Andersen, Louise (Udenrigs, 2005)
Er det rigtigt at tage for givet, at fejlslagne stater kan og skal genskabes som levedygtige selvstændige enheder? Eller vil det være mere virkningsfuldt at oprette internationalt styrede protektorater eller – helt modsat – slet ikke at blande sig?