Det svære forsvar af sociale rettigheder - Thelle, Hatla (Udenrigs, 2005)
Kina har for første gang været til uddybende møde i FN’s Komité for Økonomiske, Sociale og Kulturelle Rettigheder, der arbejder i et vanskeligt krydsfelt.