Danmarks og EU’s fælles sikkerheds- og forsvarspolitik - Pilegaard, Jess; Rye Olsen, Gorm (Udenrigs, 2005)
På grund af forbeholdet om deltagelse i den fælles forsvars- og sikkerhedspolitik fremstår den danske politik inden for EU som usammenhængende og uforståelig – og dermed utroværdig.