En rejse fra Dayton til Bruxelles - Jørgensen, Finn (Udenrigs, 2005)
Dayton-fredsaftalen i november 1995 afsluttede den blodige krig i Bosnien, men den skabte også en ineffektiv stat uden enhed. Blikket rettes nu mod Bruxelles for at komme videre, men det kræver en helt ny forfatning.