EU’s våbenembargo mod Kina - Kogan, Eugene (Udenrigs, 2006)
EU’s stats- og regeringschefer er lige så splittede som de altid har været, men spørgsmålet er ikke længere, hvorvidt embargoen vil blive hævet, men hvornår og på hvilke betingelser.