Fejlslagen indsats som global samspilsaktør - Hansen, Ole Poul (Udenrigs, 2006)
Inddragelse af den afrikanske arbejdsstyrke i den globale arbejdsstyrke vil givetvis kunne placere Afrika i den internationale arbejdsdeling – og Danmark kan yde et væsentligt bidrag.