Musharraf under modsatrettet pres - Fenger, Mogens (Udenrigs, 2006)
Når den pakistanske præsidents manøvrer forekommer uoverskuelige, skyldes det ikke mindst det komplicerede magtspil, der præger både det politiske, det religiøse og det økonomiske liv i landet.