Sudan: Fredsaftale på viagra og petro-yuan - Carstensen, Nils (Udenrigs, 2007)
I Darfur forværres den humanitære situation uden udsigt til en snarlig løsning. I Khartoum overskygger hæmningsløs økonomisk optimisme alverdens kritik og skepsis.