Tre mord på Novaja Gazeta - Izmajlov, Vjatjeslav (Udenrigs, 2007)
Den russiske oppositionsavis Novaja Gazeta har foreløbig mistet tre reportere. Vjatjeslav Izmajlov, står for den journalistiske efterforskning af mordene på Politikovskaja og Domnikov.