Nyt civilsamfund i Afghanistan - Sitez, Malek (Udenrigs, 2007)
For fem år siden var civilsamfundet præget af stor mistillid, og det var umuligt for NGO’erne at være i stue sammen. I dag eksisterer der et netværk for civilsamfund og menneskerettigheder.