Klodens klimakterium - Vestergaard, Frede (Udenrigs, 2007)
Klimapolitikkens historie. EU spiller en afgørende rolle i kampen for at reducere udslippet af drivhusgasser i verden. Men opgaven er gigantisk: Faktisk bliver det en kæmpe udfordring bare at sørge for, at udslippet ikke øges.