De franske socialister mangler leder og politik - Pedersen, Connie (Udenrigs, 2008)
De franske socialister prøver at komme på benene igen efter tre tabte præsidentvalg på stribe. Men de er uenige om, hvem der skal være deres leder, og hvilken politik de skal føre.