Medvedjevs Rusland? - Skak, Mette (Udenrigs, 2008)
Præsidentvalget var den mindste hurdle for Medvedjev på hans vej til at blive Ruslands mæg- tigste mand. Spørgsmålet er om han får lov til at udøve den magt, som forfatningen tildeler ham.