Tibet: Nationalisme blokerer for kulturel identitet - Meier Carlsen, Erik (Udenrigs, 2008)
Urealistiske forestillinger om ‘nationalitet’ og ‘demokrati’ i moderne vestlig forstand blokerer for at opretholde tibetansk kulturs vitalitet og for dens mulighed for – på egne præmisser – at forny sig i takt med den kinesiske folkerepublik.