USA begynder et nyt kapitel - Ehrenreich, Michael (Udenrigs, 2008)
Det vil kunne mærkes, at USA får en ny præsident. Men ikke mindst i udlandet er det nødvendigt, at vi får et realistisk forhold til Barack Obamas kommende præsidentskab. Ellers kan den skuffelse, der nok kommer under alle omstændigheder, blive til regulær forbitrelse.