Efter Georgien - Lukjanov, Fjodor (Udenrigs, 2008)
Den nye verdensorden, som alle håbede på for 20 år siden, er stadigvæk ikke blevet til virkelighed. Men opløsningen af den gamle fortsætter med sta- dig stigende hast. Måske aldrig nogensinde før har der bestået en så udtalt konflikt mellem Rus- lands og Vestens opfattelser som nu.