Danmarkisering af Hvideruslands udenrigspolitik - Dubinka, Lizaveta (Udenrigs, 2009)
Lizaveta Dubinka gennemgår Hvideruslands udenrigspolitik og hvorfor det minder om dansk udenrigspolitik fra 1980'erne.