EU’s rolle i en ny verdensorden - Møller, Jørgen Ørstøm (Udenrigs, 2011)
Jørgen Ørstrøm Møller fokuserer på Danmarks forhold til Europa og EU, her inden overtagelsen af et Dansk formandsskab i Bruxuelles.