Skuffelse i Frankrig - Pedersen, Connie (Udenrigs, 2012)
Connie Pedersen fortæller om François Hollandes udfordringer, som ikke ændrer sig fra præsident til præsident - nemlig indenrigsproblemer der består i arbejdsløshed og kriminalitet.