Arabisk verden splittet af forårsfornemmelser - Jerichow, Anders (Udenrigs, 2012)
Anders Jerichow fortæller om Mellemøstens fragmenteret samfund - De rige, de jævne og de fattige – eller de sidste diktaturer, de nye demokratier og de fejlslagne.