EU og Ukraine: Muligheder mod øst - Jensen, Peter Munk (Udenrigs, 2014)
Siden murens fald har EU engageret sig i Ukraine. Krisen i det store land mod øst har tydeligjort hvor vigtig EUs østlige grænse er, ikke kun sikkerhedspolitisk, men også i forhold til menneskerettigheder.