Europa som et forandringsprojekt - Swieboda, Paweł (Udenrigs, 2014)
Valget til Europa-Parlamentet står for døren. Her med en tale afholdt af Paweł Swieboda som er formand for demosEUROPA – Centre for European Strategy. Talen blev afholdt 31. marts 2014 på en EU-koference i København.