Frosne konflikter – eller varme kartofler? - Møller, Karsten Jakob (Udenrigs, 2015)
Men hvad er egentlig en frossen konflikt – eller som det hedder på engelsk fagsprog, en ‘protracted conflict’. Det spørgsmål prøver Karsten Jakob Møller at besvare ved bl.a. at analysere hvad, der karakteriserer forskellige frosne konflikter – og han stiller spørgs- målet, om en ny frossen konflikt er på vej i det østlige Ukraine.