NATOs udfordringer: Forsikre, afskrække og genetablere - Baumann, Tage (Udenrigs, 2016)
Tage Baumann analyserer de vanskelige udfordringer, som NATO står overfor i det 21. århundredes andet årti; og endelig skriver Deniz Serinci om Tyrkiets Syriens- politik.