Er der et europæisk hukou-system i støbeskeen? - Egeskov Jensen, Birgitte (Udenrigs, 2017)
En af de tre vinderartikler fra Det Udenrigspolitiske Selskabs og Udenrigsministeriets artikelkonkurrence, der meget passende også handlede om sikkerhedspolitik.