Danmarks udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi: Less is more - Dreyer, Jakob (Udenrigs, 2017)
En af de tre vinderartikler fra Det Udenrigspolitiske Selskabs og Udenrigsministeriets artikelkonkurrence, der meget passende også handlede om sikkerhedspolitik.