Migration som trussel mod sammenhængskraft - Vestergaard, Frede (Udenrigs, 2017)
Frede Vestergaard beskæftiger sig med migration som en sikkerhedspolitisk trussel, fordi den på sigt kan true sammenhængskraften i vort samfund.