Forbeholdets pris: EUs nye forsvarssamarbejde - Nissen, Christine; Dreyer, Jakob (Udenrigs, 2017)
Christine Nissen og Jakob Dreyer tager fat på det problem, at når EU i lyset af den ændrede sikkerhedspolitiske virkelighed lancerer en række ny forsvarspolitiske initiativer, så risikerer Danmark på grund af sit forsvarsforbehold at stå udenfor.