Japansk politik står i vejen for en klarere japansk profil - Christensen, Asger Røjle (Udenrigs, 2018)
Asger Røjle Christensen skriver om Japan, der ønsker at spille en regional hovedrolle, men hæmmes af den isolation fra det øvrige Østasien, Japan har levet med siden Anden Verdenskrig.