Kina som investeringsmagt - Ørstrøm Møller, Jørgen (Udenrigs, 2018)
Jørgen Ørstrøm Møller undersøger, om planerne bag Kinas investeringspolitik begrænser sig til økonomiske forhold, eller om de tillige har politiske formål.