Kvindemagt mod statsvold - Haubek, Anne (Udenrigs, 2024)
Den hviderussiske revolution har sat gang i en noget nær ustoppelig kvindelig kraft mod ’Europas sidste diktator’. Styrken er kommet bag på kvinderne selv.