Danmarks kamp mod tortur - Staur, Carsten (Udenrigs, 2022)
Danmark har i årtier været ledende i FN’s arbejde for at bekæmpe tortur. Det viser, at Danmark sagtens kan løf- te en politisk ’mærkesag’ i FN. Men også, at det er en krævende opgave og et langt sejt slid.