Vil Tunesien vise vejen for et arabisk forår? - Barfod, Mikael (Udenrigs, 2022)
I de fleste arabiske lande er Foråret blevet undertrykt og har ført til krig og konflikt. Men i Tunesien er det stadig håb. Men slaget er ikke slut.