Da Trump ville købe Grønland - Olsvig, Sara (Udenrigs, 2022)
Det amerikanske ønske om at kø- be Grønland er ikke nyt. Efterårets hændelser har igen skubbet fart til debatten om Rigsfællesskabet samt hvor Grønlands og Danmarks be- slutningsmandat bør ligge.