Verden har kurs mod et nyt atomvåbenkapløb - Kierulf, John (Udenrigs, 2022)
Opsigelsen af INF-traktaten truer med at genstarte atomkapløbet mellem USA og Rusland i de kommende år. Det vil især true sikkerheden i Europa – og Danmark. Vi bør arbejde intenst for at få udviklingen under kontrol og antallet af atomvåben reduceret.