Interview: Dansk diplomati efter den teknologiske revolution - Rubin, Marcus; Arnfred Bojesen, Julie (Udenrigs, 2022)
I 2017 fik Danmark verdens første teknologi-ambassadør, Casper Klyn- ge. Han har siden forsøgt at bygge bro mellem det traditionelle diplo- mati og teknologi-giganter som Apple, Facebook og Google. Vi talte med ham om udviklingen, udfordringerne og perspektiverne i tekrevolutionen, samt hvad det gør ved diplomatiske relationer.