En tale, der forandrede verden - Rubin, Marcus (Udenrigs, 2022)
De 14 punkter i præsident Wilsons tale til Kongressen i 1918 var banebryden- de. Idéerne om selvbestemmelse og globalt samarbejde ændrede verdens sammensætning.